Naza Rahman: Rockafella Fitness Ampang@FemaleTrainers-KL.info
Username: Password: No Account ? Sign Up Now



Female Trainers KL



Discussion Topics
Be Fit Malaysia | Best Gyms In Petaling Jaya | Best Personal Trainer In Kl | Body Factory Gym & Fitness Centre | Celebrity Fitness Price Per Month | Certified Professional Trainer Malaysia | Enrich Fitness Kepong Zumba | Fitm Malaysia | Fitness Coach PJ | Fitness First The Curve Timetable | Fitness Malaysia | Gym Malaysia | Gym Trainer Kl | Hiit Classes Kl | Kerja Kosong Gym Kuala Lumpur | Ladies Gym Selangor | Mid Valley Gym Price | Rockafella Gym Ampang | Rockafella Gym Bandar Baru Selayang


Naza Rahman: Rockafella Fitness Ampang





Sejak kami semua kat opis dah perasan badan masing-masing macam tong dram, mulalah timbul kesedaran nak kurus semula. Mula-mula plan nak jogging je kat Tasik Pandan Perdana tapi memandangkan hujan lebat, aku ajak geng-geng gi gym. Gym berhampiran kami dekat dengan Tesco Ampang, Rockafella Fitness. Kami pilih gym ni sebab dekat dan yang penting section untuk lelaki dan perempuan diasingkan.Jadi takde lah segan kami nanti. Membership kami ladyboss yang banje...hehehehe =) Promosi hujung tahun hanya RM80 sebulan tapi kena langgan 3bulan terus, so RM240 untuk seorang. Boleh join a yoga or zumba bagai secara percuma.Kalau taknak jadi member boleh walk in RM5 tapi kalau nak join a yoga or zumba kena bayar RM10. Towel pink tu dapat free tapi Tshirt kena beli ye... RM29 sehelai.

Tqlah kepada Owner, En Ubaidillah dan isteri Pn Rohani sangat membantu dan beri penarangan kepada kami semua yang baru nak mula ni. Mesra pelanggan barulah kami semua selesa. Jeles tengok badan Kak Ani solid molid je walaupun dah beranak 5...Mak ni baru beranak dua tapi. Hopefully 3 bulan lagi dapatlah body cam kak Ani =). Yang penting dia asingkan ! . Susah nak cari gym begini . Mungkin banyak "sbb tak explore banyak tempat gym lagi mungkin" Btw the course material the price quite affordable too . Gonna check them out . Thank you will get slaughtered ! :D- Syamsid Blog -.

Related Items
Gym jobs with salaries in Malaysia - March 2019 update KLSifu.com
Engineering People's Lives Fitness Innovations Malaysia
George Town, Penang
JJ IN DA HOUSE: Orient Fitness Gold @ Gurney Paragon Mall, Penang
9 institutions in Malaysia offering On campus Health and Fitness
Fit One Fitness & Nutrition Studio Personal Training & Group Workout
Lilian Tan-The Rare Human
Bagaimana untuk pergi ke Rockafella Ampang Gym & Fitness di Kuala Lumpur menggunakan Bas atau LRT/MRT/Monorel
Gym in Ampang area?
Rockafella Gym Ampang Instagram photos and videos
KLSifu.com 521: Web server is down
Fitness First Malaysia Membership Options Gym Packages & Choices
I managed to lose my weight - Celebrity Fitness, Bandung Traveller Reviews
Celebrity Fitness Membership Monthly Fee - Health & Fitness - MYB Beauty Health Lifestyle Shopping Portal

Popular Topics