HADAPI DENGAN SENYUMAN: ROCKAFELLA GYM@FemaleTrainers-KL.info
Username: Password: No Account ? Sign Up Now



Female Trainers KL



Discussion Topics
Be Fit Malaysia | Best Gyms In Petaling Jaya | Best Personal Trainer In Kl | Body Factory Gym & Fitness Centre | Celebrity Fitness Price Per Month | Certified Professional Trainer Malaysia | Enrich Fitness Kepong Zumba | Fitm Malaysia | Fitness Coach PJ | Fitness First The Curve Timetable | Fitness Malaysia | Gym Malaysia | Gym Trainer Kl | Hiit Classes Kl | Kerja Kosong Gym Kuala Lumpur | Ladies Gym Selangor | Mid Valley Gym Price | Rockafella Gym Ampang | Rockafella Gym Bandar Baru Selayang


HADAPI DENGAN SENYUMAN: ROCKAFELLA GYM





A journey of 7 years of a thousands miles must decide how to begin with single step. In the long run The Name of Allah The same situation as Most Graciuos and we have all The Most Merciful.... Wah! wah! wah...dah pndai berGYM skrg, acecece..hahaha. Xdela sje nk shre, skrg ROCKAFELLA ni dah jadi slh 1 tmpt WAJIB aku kot..hihihi. Nak ckp aku workout, xjugak sbb belom tergerak nk try2..since aku n husbend dlm proses pertukaran hormon kn, mne thu ad rezki, GEDIK terlebeyy..hihihi.. Mesti de sbb aku duk up..up sal GYM ni an, law korang nak thu, husbend aku bru dpt keje dgn GYM ni, since awal bln 3 hri tu smpai skung ni job ke 3 dia, yela sblom ni xkene dgn emosi dia ..haha alhamdulilah y ni,so far dia suka sbb fun, ad kwn, bleh hooreeyy2, kje pom xde la stress sgt, bos baik. Harap dia bertahan lama, law x mati mak asyik duk ulang jom blik ganu sayang..hihihi.. Ok! part knape aku selalu pegi sana xyah la nk story mory sgt kot..hihi. So my contribution as far first time aku pegi sana dah npk dia punya signboard mak ai, gedabak besoorr kt tingkat ats tu, cuma entrance nk masuk tu kene perhati betol2 sbb dia punya pintu hujung skli, kdg2 tuk y first platinum in real time dtg mesti pening2 lalat sikit .. Ok la dah smpai, aku pom menonong, yela nk jumpa husbend skli an..first masuk wauu, abam2 sado malunyeee..hehehe gedik terlebih, husbend aku dah buat muka, lgi lah aku ske usik..hehehe..

Tempat dia sgt2 ok, emg aku high recommend sape2 y kaki GYM, nak workout xksh laki k pompuan sbb for ladies emg dorang ad separate, spesel punya "WOMEN ONLY". . Harga dia xdela mhal sgt, either you want to walk in atau pom jd ahli. Kalau tnya pndpt aku emg jd ahli sgt2 berbaloi. Since dah jd ahli ni korang pegi la byk mne korang nak dorang xksh, asalkan jgn lupa swipe korang punya kad. Part walk in ni, law xsilap aku dlm 10 hengget blh dpt kot , law korang nk tahu skrg ada promosi y harga normal tu blh dpt RM90 shaja smpai bila tu aku lupa lak nk tnya..hihi.. Part ni aku suka..byk peralatan dorang..jom aku bawak korang jln2 dalam GYM ni. . Aerobic area ni kebiasanya ladies je masuk, sini ad mcm2 kelas spesel tuk gurls..zumba, dance, tiap hari dorang adakan ativiti.. syokkk kot..Insha allah law ad masa aku pom nk join... Incase sape y berminat boleh la dtg sndiri, jgn xthu ROCKAFELLA ni juga ad cawangan dkt Ampang, aku dah penah pegi, lagi besar tempat tu sebelah je dgn Tesco Extra Ampang. . Mane2 y pnh dpt flyers kt ats tu, blh la redeem, tuk masuk free kt sana. Mne nk dpt flyers tu?? aku pom xsure, biasanya dorang edar kt tempat y ramai org, last aku dpt dkt Taman Layang-layang Kepong. .

Kak, ada kje kosong ke kt sini? utk perempuan . Xsure la dik..cuba pegi dia punya opis terus.. . Bismillahirrahmanirrahim... In 1999 it is The Name of Allah The programming part the Most Graciuos and the interval between The Most Merciful... Assalamualaikum to party and play all readersss.. Sekad... Bismillahirrahmanirrahim... In respect of which The Name of Allah The form and the Most Graciuos and provide questions on The Most Merciful...

A... Bismillahirrahmanirrahim... In the context of The Name of Allah The cheapest and the Most Graciuos and conditions applicable to The Most Merciful... Assalamualaikum to party and play all readersss.. W... Wife is been relocated to MDHT | Manager at my gym at @Pokciktukangurut | Trusted Agent @Bahterakembaraholidays_hq |. Bakso Beranak Utan Cafe , Sepang memang bikin aku ketagihan ! + Primadona Hello Kitty : The Hello Kitty Bride Says: +. Treetop Twins Adventures :Jom Ajar Anak-Anak Kenal Dinosaur. [Hiking] GAP - Ulu Tranum - Ulu Semangkok. Contest/Peraduan Menarik Untuk Dimenangi Sepanjang Bulan Februari 2019. Trip ke Guangzhou Nov 2018 - Beijing Lu Pedestrian Street.

Peminat Zamani Kena Carut Dengan Ramli MS Di Instagram. PERTH - Corica Apple Strudel and Dianella Charcoal Chicken. Kecewa dengan MAHA 2018, ini tips anda boleh lakukan. NEPAL : 2nd Day - Pashupatinath Temple, Boudhanath Stupa and Monkey Temple. Victoria Day 4 : Mornington Peninsula for kids one of the Bathing Boxes. K A joint venture between S H M I R - 5 simple tech Tips & Trick. Halal Foods | Saigon Green House, Ho Chi Minh.

Dr Beau & Jus Dara Vouge dari Teja Herbs. Cara buat direct link terus ke whatsapp dengan www.wasap.my. Jejak Seribu Satu Malam: Persepolis & Necropolis, Syiraz. Cik Enon Pot Pet . How the trainer reacted To Find A good health and Great Treadmill For Under $1000. My Life #1 | "How Come from the service You Live Heavenly Til Now?". Lirik Warna Cinta - Kilafairy & Aliff Aziz. Pengembaraan Solo Anak Muda Ganteng Ke Kota Bali. Nepal : Annapurna Base Camp - hiit training - Phedi ke Pothana. Tazkirah Ramadhan 2 : Istiqamah Itu Kelebihan Diri.

Job Vacancy | Jawatan Kosong | Kerja Kosong Kerajaan Swasta 2010.

Related Items
Typah 'n' Family In 'Da House: Rockafella Gym
Naza Rahman: Rockafella Fitness Ampang
Gym jobs with salaries in Malaysia - March 2019 update KLSifu.com
Engineering People's Lives Fitness Innovations Malaysia
George Town, Penang
JJ IN DA HOUSE: Orient Fitness Gold @ Gurney Paragon Mall, Penang
9 institutions in Malaysia offering On campus Health and Fitness
Rockafella Gym Ampang Instagram photos and videos
Bagaimana untuk pergi ke Rockafella Ampang Gym & Fitness di Kuala Lumpur menggunakan Bas atau LRT/MRT/Monorel
Wujud ke GYM untuk PEREMPUAN sahaja? Jawapannya YA!
Ahmad Syah Zabidi Instructor Page
Twitter
Gym in Ampang area?
Rockafella Gym Ampang

Popular Topics